Faschingdienstag
13.02.2024

Am Dienstag, dem 13. Februar 2024 versammelte sich die ganze Schule im Schulhof zur gemeinsamen Faschingsstunde.

Jede Klasse hatte einen Beitrag vorbereitet. Mit Musik und Bewegung wurde dem Faschingsausklang gewürdigt. Auch einige Eltern waren dabei.

Für einen besonderen Genuss sorgten Faschingskrapfen von Frau Sonja Wippel, die uns vom Murkostladen der Familie Gregorc frisch geliefert wurden. Einen herzlichen Dank an unseren Herrn Bürgermeister und an den Elternverein für die guten Krapfen!

Vielen Dank fürs gemeinsame Feiern – wir freuen uns bereits aufs nächste Mal!

Dir. Manuela Berghold BEd

______________________________________________________

On Tuesday, February 13th was Carnival, and we had a big celebration at school. We all dressed up, and every class had to act out some kind of performance in the schoolyard. School ended after the 5th lesson, and we all went outside to see what the other classes had prepared. Almost all classes performed different dances, and so did we. We all dressed up as police officers or beach boys and performed our dances. Our highlight, however, was the third grade. They wore fancy dinosaur costumes and acted out a short scene from Jurassic Park. Our parents and the mayor were also invited, and at the end, we all got a "Krapfen". We really had a lot of fun!

Hanna Gräßl und Christoph Schönwetter

Zustimmen & anzeigen